PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هرگونه سئوال و مشکلات رسیور هایوژن و ای کلاس رو اینجا مطرح کنید



صفحه ها : 1 2 3 [4]

jamal
12-13-2012, 19:11
پورت ای 232 انگار مشکل داره ارتباط نمیده به دستگاه در ضمن عملیات رو دستگاه به کندی میره جلو مثلا تعویض کانال .

((-_-7khat-_-))
12-13-2012, 19:17
پورت ای 232 انگار مشکل داره ارتباط نمیده به دستگاه در ضمن عملیات رو دستگاه به کندی میره جلو مثلا تعویض کانال .



http://www.sat2hd4.org/showthread.php?p=248860&posted=1#post248860

saeed.mir
12-14-2012, 14:07
سلام مستر کد رسیور k9k9 wifi pvr chi hast

saeed.mir
12-14-2012, 15:03
لطفا اگه کسی میدونه رمز مادر رسیور k9k9 wifi pvrرو بده ممنون

vahid6630
12-14-2012, 23:18
لطفا اگه کسی میدونه رمز مادر رسیور k9k9 wifi pvrرو بده ممنون



​http://up.smn-fs.tk/uploads/1343321413.jpg

وارد منو شوید سپس وارد وضعیتSTBشوید

کد 8131 را بزنید

رمز ریسیور شما 0000 میشود توضیح کاملتر: منو را فعال کرده و روی گزینه STB STATUS یا STB وضعیت رفته و اوکی نمایید
زمانیکه وارد گزینه شدید عدد8131 را وارد نمایید

بلافاصله با وارد کردن این عدد بطور اتوماتیک از این گزینه خارج می شوید
رمز نیز به چهار صفر تغییر یافته است

savior144
12-19-2012, 18:20
سلام
یه سوال دارم:
آیا میشه کاری کرد که تو رسیور آی کلاس 9696 ، رسیور موقع ضبط کردن ، ظرفیت فلش رو بیشتر از 2 گیگ تشخیص بده و با پر شدن ظرفیت 2 گیگ ضبظ رو متوقف نکنه؟
مرسی

سایت تخصصی ماهواره
12-20-2012, 13:54
سلام
یه سوال دارم:
آیا میشه کاری کرد که تو رسیور آی کلاس 9696 ، رسیور موقع ضبط کردن ، ظرفیت فلش رو بیشتر از 2 گیگ تشخیص بده و با پر شدن ظرفیت 2 گیگ ضبظ رو متوقف نکنه؟
مرسی

درود

شما اخرین نرم افزار رو انتقال بدین سپس وارد قسمت pvrبشید تنظیمات رو به دلخواه برای فلش تنظیم کنید

savior144
12-20-2012, 14:29
سلام
من آخرین نرم افزار که 13089f بود رو زدم. ولی کماکان رسیور ،فلش هایی رو که بیش از 2 گیگ هستن ، فقط 2 گیگش رو برای ضبط میشناسه!
ممنونم

saeed_hz2001
01-04-2013, 13:52
سلام دوستان
آی کلاس 9696 دارم
دستگاه تا صبح روشن مونده
آلان فقط چراغ آبی روشنه و تصویری نمیده.. کسی مید.نه چکارش کنم؟

Mr.EL po
01-04-2013, 18:58
سلام دوستان
آی کلاس 9696 دارم
دستگاه تا صبح روشن مونده
آلان فقط چراغ آبی روشنه و تصویری نمیده.. کسی مید.نه چکارش کنم؟

درود
پاور رسیورتون ضعیف شده
ببرید پیش تعمیرکار

!!!w!!!
01-20-2013, 18:37
سلام
ببخشید میشه تنظیمات سوییچر داخل منوی رسیور رو بفرمایید
سیم ها به سوییچر وصل هستن
ماهواره دبلیو3 روی قیچی و هاتبرد در مرکز(هردو بصورت جداگانه تنظیم هستند)
رسیور هایوژن 9191x

سایت تخصصی ماهواره
01-20-2013, 20:13
سلام
ببخشید میشه تنظیمات سوییچر داخل منوی رسیور رو بفرمایید
سیم ها به سوییچر وصل هستن
ماهواره دبلیو3 روی قیچی و هاتبرد در مرکز(هردو بصورت جداگانه تنظیم هستند)
رسیور هایوژن 9191x

درود

تو قسمت نصب قسمت دایسک میتونید سویچ را تعریف کنید البته اگر با سویچ مکشل نداشته باشه رسیور شما

!!!w!!!
01-20-2013, 20:56
درود

تو قسمت نصب قسمت دایسک میتونید سویچ را تعریف کنید البته اگر با سویچ مکشل نداشته باشه رسیور شما


یعنی چجوری با سویچ مشکل داشته باشه؟
توضیح:قبلا باهمین سوییچر و رسیور سویچ کرده بودم همین دوتا جهت رو اما خیلی به تنظیماتش ور میرفتم تا درست بشه و درست هم شد
الان که باز میخوام تنظیماتشو انجام بدم داره اذیت میکنه
چیکار باید کرد؟

Warian
01-23-2013, 22:09
با سلام .من مشکل ارور چیپ امنیتی داشتم که با نرم افزار تغییر ایدی و همچنین پچ کارخانه ای مشکل ارور رو حل کردم و بعد از ریست و سرچ شبکها الان متاسفانه با عوض شدن خود بخود شبکها مواجه شدم .مشکل حل شدنی هست ؟

vahid6630
01-23-2013, 22:31
با سلام .من مشکل ارور چیپ امنیتی داشتم که با نرم افزار تغییر ایدی و همچنین پچ کارخانه ای مشکل ارور رو حل کردم و بعد از ریست و سرچ شبکها الان متاسفانه با عوض شدن خود بخود شبکها مواجه شدم .مشکل حل شدنی هست ؟


از یک پچ قدیمی قدیمی استفاده کنید

ahmadreza20
02-16-2013, 10:11
سلام خدمت اساتید
رسیور های آی کلاس یا های ویژن که فقط پانل جلوش در حال چرخش هست باید فلش بشه؟
فرق نرم افزار و پچ چیه؟
و هر کدومش چه کارایی رو انجام میده
مرسی

vahid6630
02-16-2013, 22:49
سلام خدمت اساتید
رسیور های آی کلاس یا های ویژن که فقط پانل جلوش در حال چرخش هست باید فلش بشه؟
فرق نرم افزار و پچ چیه؟
و هر کدومش چه کارایی رو انجام میده
مرسی

نیاز به فلش نیست

شما به وسیله کابل و نرم افزار منتقل کنید

مشکل شما حل خواهد شد

نرم افزار پچ یکی هستند

rahgouzar
02-25-2013, 21:54
:2dfj[--05d (8):سلام خدمت شما اساتید محترم، من یه آی کلاس مدل 9595 x pvr دارم و پچ جدید اون رو ، از طریق یو اس بی که میگه فایل غیر قابل پخشه ، از طریق لودر هم ارور فایل میده و میگه model ID is not matched یه بار بهش فایل کلین نیمه دادم نشد و این error. 0*80000101 روی صفحه تلویزیون موقع آپگرید میاد . اینم یه عکس هستش که توی صفحه 90 پیدا کردم
لطفاً کمک کنید خیلی واجب هستش
تصاویر کوچ فایل پیوست http://sat2hd1.ir/attachment.php?attachmentid=37633&stc=1&thumb=1&d=1348690306 (http://sat2hd1.ir/attachment.php?attachmentid=37633&d=1348690306)

Mr.EL po
02-26-2013, 00:22
:2dfj[--05d (8):سلام خدمت شما اساتید محترم، من یه آی کلاس مدل 9595 x pvr دارم و پچ جدید اون رو ، از طریق یو اس بی که میگه فایل غیر قابل پخشه ، از طریق لودر هم ارور فایل میده و میگه model ID is not matched یه بار بهش فایل کلین نیمه دادم نشد و این error. 0*80000101 روی صفحه تلویزیون موقع آپگرید میاد . اینم یه عکس هستش که توی صفحه 90 پیدا کردم
لطفاً کمک کنید خیلی واجب هستش
تصاویر کوچ فایل پیوست http://sat2hd1.ir/attachment.php?attachmentid=37633&stc=1&thumb=1&d=1348690306 (http://sat2hd1.ir/attachment.php?attachmentid=37633&d=1348690306)

درود بر شما
رسیورتون اصلی نیست چینی هست و باید نرم افزار زیر را بهش انتقال بدین
http://www.sat2hd5.com/showthread.php?t=793

vahid6630
02-26-2013, 08:22
با تشکر از پوریا

لطفا یا پچ را اپلود کنید

یا ای دی رسیور خود را اعلام کنید

rahgouzar
02-27-2013, 17:48
ممنونم
تا 1035 k میره ولی بعد ارور checksum Error را میده. چکار باید انجام بدم

سهره طلايي
02-28-2013, 12:02
باعرض سلام ووقت بخير
يه دستگاه 9696 برام آوردن كه تيونر آب خورده بود تيونر رو درآوردم ومسير را دوباره احياكردم وتيونر جديدزدم ولي كيفيت سيگنال صفر است وتصوير خيلي روشن است (بصورتيكه نوشته ها واضح نيست ) وال ام 317 هم خيلي داغ ميكنه ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد:2dfj[--05d (45):

shane
02-28-2013, 12:41
سلام.دوست عزیز ریسور ایکلاس 9898hdدارم پنل اش روشن می شود شبکه عوض می شود ولی تصویر نشان نمی دهد یعنی تصویر در تلویزون نشان ؟با تشکر فراوان از دوست عزیز

naderi125
02-28-2013, 20:38
با سلام مجدد
من یه رسیور i class 9696x pvr دارم که تصویرش گاهی وقتا سیاه و سفید می شه. نرم افزارش رو آپگرید کردم درست نشد. کابلشم عوض کردم درست نشده. می شه راهنماییم کنید؟

Mr.EL po
03-02-2013, 15:10
با سلام مجدد
من یه رسیور i class 9696x pvr دارم که تصویرش گاهی وقتا سیاه و سفید می شه. نرم افزارش رو آپگرید کردم درست نشد. کابلشم عوض کردم درست نشده. می شه راهنماییم کنید؟

درود
ای سی تصویر شما دچار مشکل شده
به تعمیرکار مراجعه کنید

Mr.EL po
03-02-2013, 15:11
سلام.دوست عزیز ریسور ایکلاس 9898hdدارم پنل اش روشن می شود شبکه عوض می شود ولی تصویر نشان نمی دهد یعنی تصویر در تلویزون نشان ؟با تشکر فراوان از دوست عزیز

با کابل av و کابل hd تست کنید اگر هر دو تصویر نداشت نتیجه را اعلام کنید

alitahmasebx
03-02-2013, 16:43
سلام.دوست عزیز ریسور ایکلاس 9898hdدارم پنل اش روشن می شود شبکه عوض می شود ولی تصویر نشان نمی دهد یعنی تصویر در تلویزون نشان ؟با تشکر فراوان از دوست عزیز


روی کنترل دکمه video format داره اون رو دوبار بزن درست میشه روی av تست کن

brain_cancer68
03-18-2013, 16:13
سلام
update رسیور hivion 9696 x pvr رو می خواستم

سایت تخصصی ماهواره
03-19-2013, 21:53
سلام
update رسیور hivion 9696 x pvr رو می خواستم

درود

در بخش نرم افزار موجود هست

emas
03-20-2013, 00:09
سلام رسیور من آیکلاس وای فای فول اچ دی هس چطوری می تونم کدبیس رو وارد کنم متشکر

((-_-7khat-_-))
03-20-2013, 00:13
سلام رسیور من آیکلاس وای فای فول اچ دی هس چطوری می تونم کدبیس رو وارد کنم متشکر




درود


بله آموزش در بخش هست جستجو کنید .

vahid6630
03-20-2013, 01:41
سلام رسیور من آیکلاس وای فای فول اچ دی هس چطوری می تونم کدبیس رو وارد کنم متشکر


با تشکر از مدیر عزیز

بر رسیور خود یافتکم منتقل کنید

موفق باشید

ahmadio
04-27-2013, 14:39
سلا م من يه دستگاه 9696x pvrدارم جلوپنل عدد8نوشته ودستگاه روشن هم نميشه لطفا راهنمايي كنيد.

saeidsaman
04-28-2013, 00:39
سلام دستگاه ب طور خودکار برا خودش کانال عوض میکنه گفته بودید مشکل ایسی دریم هست میخواستم بدونم کجای برد قرار داره

((-_-7khat-_-))
04-28-2013, 01:31
سلام دستگاه ب طور خودکار برا خودش کانال عوض میکنه گفته بودید مشکل ایسی دریم هست میخواستم بدونم کجای برد قرار داره



درود


دوست عزیز کارشما نیست . بسپارید دست تعمیرکار

sali1
04-28-2013, 12:12
سلام دوست عزیز یه راهنمایی میخواستم .رسیور ایکلاس9696pvr به نظرت بهترین راهی که میشه کانالهایی مثه dorcel/sct/freex/redligth/xdream رو داشت چیه.هزینه درحد 40 :50 تومن

Mr.EL po
04-28-2013, 16:39
سلام دوست عزیز یه راهنمایی میخواستم .رسیور ایکلاس9696pvr به نظرت بهترین راهی که میشه کانالهایی مثه dorcel/sct/freex/redligth/xdream رو داشت چیه.هزینه درحد 40 :50 تومن

درود
باید حتما دانگل تهیه کنید تا کانال هاتون باز بشه .که هم به هزینش بیارزه هم کاراییش بیارزه
به لینک زیر بروید
http://www.sat2hd9.ir/showthread.php?t=65565

rezaly
05-15-2013, 15:29
سلام دوستان دستگاه ایکلاس9999 دارم که هنگ کرده لودینگ جلوی رسیور درحال چرخش است وهیچ برنامه ای روی ان جواب نمیده باکابل هم تسط کردم نشد تاالعان کسی جوابی بهم نداده ممنون میشم راهنماییم کنیید

سایت تخصصی ماهواره
05-15-2013, 17:15
سلام دوستان دستگاه ایکلاس9999 دارم که هنگ کرده لودینگ جلوی رسیور درحال چرخش است وهیچ برنامه ای روی ان جواب نمیده باکابل هم تسط کردم نشد تاالعان کسی جوابی بهم نداده ممنون میشم راهنماییم کنیید

درود

شاید با کابل درست برنامه ریزی نکردین اگر مطمئن هستید باید دستگاه رو فلش کنید در ضئمن فقط با pc برنامه بزنید با لب تاب نمیشه اگر هم دسترسی دارید با یک سیستم دیگه چک کنید

mini1
05-16-2013, 18:40
سلام دوستان دستگاه ایکلاس9999 دارم که هنگ کرده لودینگ جلوی رسیور درحال چرخش است وهیچ برنامه ای روی ان جواب نمیده باکابل هم تسط کردم نشد تاالعان کسی جوابی بهم نداده ممنون میشم راهنماییم کنیید
درود
با اجازه از آدمین محترم
با یک کابل دیگه چک کن سوکت های کابل آر اس 232 رو هم که روی کامپیوتر هست چکش کن باید درست بشه اگه نشد باید فلشش کنید

amirhd2
05-25-2013, 18:45
درود به دوستان
ازدیشب تا الان فرکانس12284 عمودی27500خودکار درماهواره بدر که فرکانس استانی ها میباشد مشکل پیداکرده وقرار گرفتن روی این فرکانس باعث ریستارت شدن دستگاه میشه دوستان راه حلی دارن ارائه بدن ضمنا فقط روی رسیور های هایویژن وای کلاس همه مدل اس دی اینجور شده (مشتری ها کچلمون کردن ازبس زنگ زدن)

((-_-7khat-_-))
05-25-2013, 19:50
درود به دوستان
ازدیشب تا الان فرکانس12284 عمودی27500خودکار درماهواره بدر که فرکانس استانی ها میباشد مشکل پیداکرده وقرار گرفتن روی این فرکانس باعث ریستارت شدن دستگاه میشه دوستان راه حلی دارن ارائه بدن ضمنا فقط روی رسیور های هایویژن وای کلاس همه مدل اس دی اینجور شده (مشتری ها کچلمون کردن ازبس زنگ زدن)


درود


مشکل از دستگاه نیست دوست عزیز این مشکل برای رسیورهای آیکلاس پیش اومده

amirhd2
05-25-2013, 23:35
درود


مشکل از دستگاه نیست دوست عزیز این مشکل برای رسیورهای آیکلاس پیش اومده

راه حل چیه؟

dj_mehdi_spice
05-26-2013, 17:20
با نصب اخرين نرم افزار هر ريسيور مشكل حل ميشود

mini1
05-27-2013, 04:28
صبر کنید تا پچ جدید بیاد با پچ جدید چک کنید ..........

rezaly
05-27-2013, 23:32
سلام مجدد دوستان رسیور9191 من قدرت سیگنالش 35 وکیفیت ان روی فرکانسهای افقی حدود 40درصد وروی فرکانس عمودی حدود 70تا80درصد.بشقاب والنبی تنظیم عالی شده .تغذیه دستگاه روهم چک کردم سالم بود مشکل ازکجاست

((-_-7khat-_-))
05-28-2013, 13:03
سلام مجدد دوستان رسیور9191 من قدرت سیگنالش 35 وکیفیت ان روی فرکانسهای افقی حدود 40درصد وروی فرکانس عمودی حدود 70تا80درصد.بشقاب والنبی تنظیم عالی شده .تغذیه دستگاه روهم چک کردم سالم بود مشکل ازکجاست


درود


دوست گرامی مسیر کابل رو عوض کردید ؟؟؟... درضمن اگه مطمئن هستید از دستگاه هست باید

آیسی lm317 رو تعویض کنید .

توبا
06-03-2013, 16:28
سلام
مراحل اینکه وقتی ماهواره ای توی لیست نیست و میخوایم اون رو ایجاد کنیم شرح دهید (رسیور آیکلاس 9898 hdmi) با تشکر

((-_-7khat-_-))
06-03-2013, 18:44
سلام
مراحل اینکه وقتی ماهواره ای توی لیست نیست و میخوایم اون رو ایجاد کنیم شرح دهید (رسیور آیکلاس 9898 hdmi) با تشکر



درود


می توانید از اسم ماهواره دیگری استفاده کنید ...

rezajapan
07-20-2013, 13:11
با سلام وخسته نباشید من یک ریسیور هایویژن 9696 دارم زمانی که چند دقیقه کانال میزنی قفل و خاموش وروشن میشود
لطفا راهنمایی کنید

mahmoodgood2
01-03-2014, 00:55
نظرتون رو راجع به ای کلاس فول اچ دی سان4 یا جی9 جی 9
نسبت به ای استار30000 مگا یا استارمکس ایکس100 سوپر

swswswsw
02-16-2014, 20:54
سلام و عرض خسته نباشید. برای بازیابی رمز عبور hivion 9090x باید چکار کنم؟